image-344530-Party_Band_Just_Move_-_01-16790.jpg
Just-Move is partymuziek van de jaren 60' tot nu. Voor jong en oud en voor al uw feestjes/themafeestjes, 80's, 90's, Rock, Disco, Dance, Après Ski ...

Partyband Just-Move bestaat uit vier leden: zanger Theo, zangeressen Sabine en Goele die begeleid worden door Keyboardspeler Peter.

Allemaal hebben we ervaring op het podium en kunnen we als de beste het publiek entertainen met partymuziek voor jong en oud!
Nederlands-, Duits- en Engelstalige Rock, Disco, Dance en Partymuziek van de jaren 60’ tot nu. Onze band leent zich zowel voor cafés, kleine en grotere podia, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, recepties, bruiloften, jubilea, openingsfeesten, straatfeesten, optredens in cafés of in openlucht… laat de ruimte je niet beperken. Overal waar ambiance gebracht moet worden kunnen wij jullie entertainen tot in de late uurtjes. Ook op bruiloften, 30+ party's, dansavonden en thema-avonden komt de groep tot zijn recht.

Door ons zeer uitgebreid repertoire van schlagers waarbij de polonaise op gang komt tot hedendaagse muziek, disco, dance en rock, krijgen wij zowel jong als oud in de partystemming. Ook après-ski party’s of carnaval events, wij voelen ons overal thuis…
Wij beschikken over een eigen geluids- en lichtinstallatie voor een event tot +/- 300 personen.
In overleg met de organisator / organisatie kunnen we de muziek op maat kiezen om je evenement in de juiste sfeer te brengen. Maar ben je zelf niet zo inventief? Wij beschikken over een keyboardspeler die het publiek aanvoelt als geen ander. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor bijkomende informatie.